- "Kvalitet. kompetens och personligt engagemang"

Ring oss! 060 - 15 51 50

AC-Service i Sundsvall

AC-Service i Sundsvall

Bilens AC bidrar till att temperaturen är behaglig och höjer luftkvaliteten. Precis som bilens övriga delar behöver även AC- systemet god service. Även om AC:n fungerar felfritt kan du genom regelbundet underhåll öka livslängden på AC- systemet och det resulterar även i neddragna kostnader av framtida reparationer.

Regelbunden service av ditt AC-system är i princip lika viktigt som att serva resten av bilen. Vi på Söderströms Motorverkstad AB i Sundsvall utför de åtgärder som rekommenderas av biltillverkarna vilket minskar risken för onödigt slitage och för att förebygga kostsamma skador som kan uppstå.

Söderströms Motorverkstad AB - Service och underhåll av AC- system i Sundsvall

Vår personal går under kontinuerlig utbildning och har lång branschvana. Vi håller oss ständigt uppdaterade och följer branschens utvecklingskurva. Allt för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga service, alltid till förmånliga priser.

Vi har sedan många år tillbaka arbetat i Sundsvall med omnejd. För oss är goda och långvariga kundrelationer viktiga, därför arbetar vi alltid med dina önskemål som riktlinjer och målsättning. När du söker pålitlig bilvård för service av AC- system är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Söderströms Motorverkstad AB. Vi hjälper dig!

Skicka Ett Meddelande

Skicka