- "Kvalitet. kompetens och personligt engagemang"

Ring oss! 060 - 15 51 50

Bilplåt i Sundsvall

Bilplåt i Sundsvall

Om din bil har fått en bilplåtskada kan vi på Söderströms Motorverkstad AB hjälpa dig. Oavsett vilket bilmärke det gäller. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen och utför varje skadereparation enligt försäkringsbolagens riktlinjer och krav.

Skadeteknikerna hos oss ser till att er bil får professionell och säker reparation i vår skadeverkstad. Efter du kontaktat ditt försäkringsbolag angående bilplåtskadan kommer du till oss för att göra en besiktning av skadan tillsammans med någon av våra tekniker. Då lämnar du också det skadenummer som du fått från försäkringsbolaget. Efter det är gjort, tar vi hand om hela processen av skadehanteringen.

Söderströms Motorverkstad AB - Pålitlig reparation av bilplåt i Sundsvall!

Söderströms Motorverkstad AB är auktoriserad för Peugeot och Citroën och en fullserviceverkstad inom bilplåt, reparation, installation och eftermarknad. Vår personal utbildas kontinuerligt och har lång branscherfarenhet. Vi håller oss konstant uppdaterade och följer branschens utveckling. Med allt samlat under ett och samma tak kan vi erbjuda våra kunder bästa möjliga service till förmånliga priser.

Sedan många år tillbaka har vi arbetat i Sundsvall med omnejd och vi värdesätter en nära kundrelation. Dina önskemål är viktiga, därför utgår vi från dem i vårt arbete för att leverera ett resultat som är till er belåtenhet.

För reparation av bilplåt - Välkommen att kontakta oss på Söderströms Motorverkstad AB så hjälper vi dig med din bil!

Skicka Ett Meddelande

Skicka