- "Kvalitet. kompetens och personligt engagemang"

Ring oss! 060 - 15 51 50

Bilreparationer i Sundsvall

Bilreparationer i Sundsvall

Vi utför bilreparationer på Peugeot och Citroën, men även bilskadereparationer, AC-service samt hjulinställning på andra bilmärken. Om din bil har råkat ut för problem eller en skada så kan vi på Söderströms Motorverkstad AB hjälpa dig. Vi utför varje arbete enligt generalagenternas rekommendationer. Bilreparationen görs i samarbete med de flesta försäkringsbolagen och vi utför dessa enligt försäkringsbolagens riktlinjer.

Våra tekniker ser till att din bil får professionell service i vår verkstad. Om du fått en skada på din bil kontaktar du ditt försäkringsbolag angående den uppkomna skadan. Därefter kan du komma till oss för en besiktning av skadan tillsammans med vår personal. Då ska du även lämna skadenumret du fått från ditt försäkringsbolag. Sedan tar vi hand om hela processen av skadehanteringen.

Söderströms Motorverkstad AB - Bilreparation i Sundsvall!

Söderströms Motorverkstad AB är en auktoriserad fullserviceverkstad inom bilreparationer och service för Peugeot och Citroën. Vår personal utbildas regelbundet och har stor sakkunskap. Vi håller oss uppdaterade och följer branschens utveckling för att kunna erbjuda våra kunder så bra service som möjligt.

Sedan många år tillbaka har vi arbetat i Sundsvall med omnejd och för oss är det personliga bemötandet och engagemanget för varje kund viktigt. Vi tar stor hänsyn till era önskemål och utgår alltid utifrån dem i vårt arbete för att kunna leverera resultat till er belåtenhet.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss på Söderströms Motorverkstad AB för tidsbokning och kostnadsförslag av bilreparationer i Sundsvall.

Skicka Ett Meddelande

Skicka