- "Kvalitet. kompetens och personligt engagemang"

Ring oss! 060 - 15 51 50

Bilservice i Sundsvall

Bilservice i Sundsvall

Skulle du vara i akut behov av reparation eller om det skulle vara dags för den årliga bilservicen kan vi på Söderströms Motorverkstad AB i Sundsvall hjälpa dig. Vi utför bilservice på din Peugeot eller Citroën. Vi utför alla arbeten enligt generalagenternas rekommendationer. Våra tekniker ger dig professionell bilservice i vår verkstad.

Har du en bil av annat märke kan vi hjälpa dig med plåtskadereparationer, AC-service och hjulinställning. Vi samarbetar med de flesta av marknadens försäkringsbolag och vi utför varje skadereparation enligt de direktiv som försäkringsbolagen har. Efter att du kontaktat ditt försäkringsbolag angående en uppkommen skada, så kan du komma till oss med skadenumret för att sedan genomgå en besiktning av skadan tillsammans med vår personal. Sedan tar vi hand om den fullständiga processen av hela skadehanteringen.

Söderströms Motorverkstad AB – Professionell bilservice i Sundsvall!

Söderströms Motorverkstad AB är en bilserviceverkstad som erbjuder reparationer och service på Peugeot och Citroën. Vi utför även arbeten på bilplåt och AC samt hjulinställningar på andra bilmärken. Vår personal genomgår regelbunden utbildning och har stor kompetens. Vi håller oss uppdaterade och följer utvecklingen som sker inom branschen för att kunna erbjuda dig bästa möjliga service.

Vi har arbetat i många år och för oss är det personliga bemötandet och engagemanget för varje kund viktigt. Vi arbetar med stor hänsyn till era önskemål och behov, därför utgår vi alltid utifrån dem i vårt dagliga arbete för att ge resultat som är till er belåtenhet.

För tidsbokning och kostnadsförslag av bilreparationer är du varmt välkommen att kontakta oss på Söderströms Motorverkstad AB.

Skicka Ett Meddelande

Skicka