- "Kvalitet. kompetens och personligt engagemang"

Ring oss! 060 - 15 51 50

Bilvård i Sundsvall

Bilvård i Sundsvall

Oavsett om du behöver akut bilvård eller om det är dags för den årliga servicen på din Peugeot eller Citroën, så kan vi på Söderströms Motorverkstad AB i Sundsvall hjälpa dig. Vänd dig till Söderströms Motorverkstad AB för pålitlig bilvård i Sundsvall. Vi utför bilservice av hela din bil.

Varje arbete utför vi enligt våra generalagenters rekommendationer och våra tekniker ger dig professionell och pålitlig bilservice. Har du en bil av annat märke kan vi hjälpa dig med plåtskadereparationer, AC-service och hjulinställning.

Vi samarbetar med de flesta av marknadens försäkringsbolag och vi utför varje skadereparation enligt de direktiv som försäkringsbolagen har. Efter att du kontaktat ditt försäkringsbolag angående en eventuell skada, så kommer du till oss med skadenumret för att sedan genomgå en besiktning av skadan tillsammans med vår personal. Sedan tar vi hand om den fullständiga processen av hela skadehanteringen.

Söderströms Motorverkstad AB – Säker bilvård i Sundsvall!

Söderströms Motorverkstad AB är ett familjeföretag, auktoriserad för Peugeot och Citroën, som kan erbjuda ett brett utbud av bilvård och bil-produkter till ditt fordon. Vi erbjuder också reparationer av bilplåt, hjulinställning och AC- service på andra bilmärken. Vi har bred kompetens och följer utvecklingen som sker inom branschen för att kunna ge dig den absolut bästa servicen.

För oss har det sedan början alltid varit viktigt med ett personligt bemötande och engagemang för varje kund. Vi arbetar med stor hänsyn till era önskemål och behov, därför utgår vi alltid utifrån dem i vårt dagliga arbete för att ge resultat som är till er belåtenhet.

Kontakta oss för tidsbokning eller vidare information om vad vi kan erbjuda just dig och din bil. Varmt välkommen!

Skicka Ett Meddelande

Skicka