- "Kvalitet. kompetens och personligt engagemang"

Ring oss! 060 - 15 51 50

Bilverkstad i Sundsvall

Bilverkstad i Sundsvall

Om du skulle vara i behov av att snabbt få tid på en bilverkstad för din Peugeot eller Citroën, eller om det är dags för den årliga servicen så kan vi på Söderströms Motorverkstad AB hjälpa dig. I vår bilverkstad utför vi komplett service och reparation av hela din bil. Vi är en bilverkstad som utför reparationer av allt inom bilvård, bilplåt, hjulinställning och AC- service.

Vi utför reparationer och service enligt generalagenternas rekommendationer. Våra tekniker är specialutbildade på Peugeot och Citroën, och ser till att din bil får professionell service i vår bilverkstad. Har du en bil av annat märke kan vi hjälpa dig med plåtskadereparationer, AC-service och hjulinställning.

Vi samarbetar med de flesta av marknadens försäkringsbolag och vi utför varje skadereparation enligt de direktiv som försäkringsbolagen har. Efter att du kontaktat ditt försäkringsbolag angående en eventuell skada, så kan du komma till oss med skadenumret för att sedan genomgå en besiktning av skadan tillsammans med vår personal. Sedan tar vi hand om den fullständiga processen av hela skadehanteringen.

Söderströms Motorverkstad AB – En pålitlig bilverkstad i Sundsvall!

Söderströms Motorverkstad AB är en bilverkstad med många års erfarenhet och sakkunskap. Verkstadens personal utbildas regelbundet och besitter stor kompetens. Vi ser till att hålla oss ständigt uppdaterade för att följa branschens utveckling så att vi kunna erbjuda dig som kund bästa möjliga service.

Vi har lång branscherfarenhet och vi arbetar med personliga bemötanden och ett brinnande engagemang för varje kund. Vi utfår alltid utifrån dina önskemål och behov i vårt arbete. För oss är det viktigt att du får valuta för pengarna!

För vidare information, kostnadsförslag eller tidsbokning av bilreparationer ska du ta kontakt med oss på Söderströms Motorverkstad AB, så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda för just dig och din bil. Vi lämnar gärna en prisuppgift innan vi servar eller reparerar din bil.

Skicka Ett Meddelande

Skicka