PEUGEOTKORTET – ETT KORT FÖR ALLA DINA KÖP

Som Peugeotägare kan du betala alla dina bil- och löpande vardagliga kostnader med Peugeotkortet. Fördelarna med att använda Peugeotkortet är många, bl.a. får du bonus på alla dina inköp, Du får reseförsäkring när du betalar dina resor med kortet och en riktigt bra rabatt på drivmedel hos Preem*. Du betalar dessutom ingen årsavgift för ditt Peugeotkort. Köp dina bilprodukter med Peugotkortet!

Peugeotkortet är kopplat till VISA med en kredit på upp till 50.000 kronor. Med Peugeotkortet får du möjlighet att göra inköp världen över.

Läs mer om alla fördelar med Peugeot-kortet här.

Oavsett om du har gjort en service eller köpt tillbehör hos oss så får du alltid fyra månader räntefri delbetalning om du handlar för över 1500 kr och betalar med ditt Peugeotkort.

Citroën-kortet håller din bilekonomi rullande!

Du har väl Citroën-kortet? Det hjälper dig att hålla ordning på din bilekonomi och tillåter dig att dela upp betalningen upp till fyra räntefria månader om du vill.

Kortet har ingen årsavgift. Du kan handla för upp till 50 000 kr och du får alltid upp till 4 månader räntefri avbetalning på köp över 1.500 kronor hos alla anslutna Citroën-återförsäljare och verkstäder. Citroënkortet ger dig poäng på allt du handlar. Servar du din Citroën hos en auktoriserad verkstad för minst 1.800 kronor per år och betalar med ditt Citroënkort, får du dessutom en rabattcheck på 200 kr att använda som delbetalning vid nästa servicetillfälle.

Läs mer om alla fördelar med Citroën-kortet här.

media
media