PROFESSIONELL SERVICE OCH BILREPARATION I SUNDSVALL

Regelbundna kontroller av din bil är lika viktigt som att ha bilen försäkrad. Genom att låta oss på Söderströms Motorverkstad AB sköta bilreparation, service och underhåll på ditt fordon kan du känna dig trygg.

Som auktoriserad verkstad för Peugeot och Citroën utför vi alla åtgärder som biltillverkarna rekommenderar och därmed minskas risken för onödigt slitage. Det förebygger ev. skador som kan få kostsamma konsekvenser.

Hjulinställning

Regelbundna hjulinställningar hjälper till att behålla de ursprungliga vägegenskaperna för ditt fordon. Det minskar snedslitning av däcken och håller bränsleförbrukningen nere.

AC-service och reparationer

Luftkonditioneringen, AC:n, i din bil hjälper dig att hålla en behaglig temperatur och höjer luftkvaliteten i kupén, genom att sänka luftfuktigheten.

Precis som resten av bilen, behöver AC-systemet regelbunden service och underhåll för att fungera tillfredsställande. Service en gång/år är att rekommendera. Då förlänger du livslängden på ditt ac-system och kan också förhindra kostsamma reparationer.

media